Home
Missie Onderwerpen Oplossingen Sponsoring Bio & Contact Links

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jan van der Woning

 

Professionale fotograaf die zich in 1997 zich begon te specialiseren in panorama fotografie en Quicktime Virtual Reality (QTVR). Reisde naar Antarctica, Verenigde Staten en Kalimantan, Indonesie om panorama's te maken voor Readers Digest, van der Moolen Brokers, Wereld Natuur Fonds (WWF) en Greenpeace. Onlangs maakte hij een expeditie naar Alaska voor het "Grote Dooi" en Awareness Project en naar Oeganda Voor Pplus en Eon om de nieuwe herbebossing door Stichting Face te fotograferen.

Verkoopt zijn werk ook als een kunstvorm. Had enige groepstentoonstellingen met de IVRPA op de Macworld en de Photokina in Duitsland en solo tentoonstellingen in het Panorama Mesdag Museum, een van de wereld's oudste en overgebleven geschilderde panorama's en op de Modern Art Market op het Thorbeckeplein in Amsterdam. Nu Vice president van de IVRPA, International Virtual Reality Photographer Association om te proberen meer bekendheid te geven aan het medium panorama en interactieve fotografie.

Staf fotograaf voor People Planet Profit

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
  All material on this website, weather text or picture, part of whole, is protected by Dutch, European and international copyright. Reproduction in any form without written consent of the webmaster is prohibited and will be prosecuted accordingly.
2006 Jan van der Woning